Buitenschoolse opvang bij Kinderdomein!

De buitenschoolse opvang (BSO) van Kinderdomein biedt uw kind(eren) tussen 4 en 12 jaar volop ruimte om te genieten van vrije tijd. Voor of na school en zelfs in de vakanties!

Kinderdomein gelooft in een gezellige en veilige omgeving voor kinderen waarin zij individuele aandacht krijgen in combinatie met een uitdagend en gevarieerd programma. Wij vinden het ook belangrijk dat uw kind(eren) en u als ouder/verzorger een band krijgen met onze medewerkers en werken daarom op elke locatie met een vast team.

Op de BSO van Kinderdomein werken we aan de hand van verschillende thema’s en  verschillende activiteiten op het gebied van sport en spel, muziek, techniek, en creativiteit. Op basis van een intensieve samenwerking met de basisschool maken wij gebruik van elkaars faciliteiten, zoals het speellokaal, keuken, schoolplein en materialen. Daarbij komt dat onze  mensen de school en leerkrachten kennen en zij werken met hen samen daar waar nodig. Dit is belangrijk omdat de BSO’s van kinderdomein nooit los staan van de school. We denken na over een zinvolle aansluiting op school . Dit voelt voor kinderen herkenbaar en vertrouwd .

Bent u nieuwsgierig geworden naar de BSO van Kinderdomein? Neemt u dan gerust contact met ons op of klik hier voor meer informatie! (link naar locatie pagina betreffende BSO) Graag maken wij een afspraak voor een wederzijdse kennismaking.

De coordinatie van de BSO wordt gedaan door Marijke Lenderink. Voor meer informatie over de BSO en over de activiteiten die aangeboden worden,  kan zij u extra informatie geven. Zij is te bereiken op telefoonnummer: 06 46 19 08 36

Aanmelden?
U kunt uw kind(eren) direct aanmelden via de website van Kinderdomein (link naar pagina ‘aanmelden’) of telefonisch contact opnemen met ons hoofdkantoor (053) 230 46 28.

© Copyright - De Wielerbaan | Designed by TesoDesign