Boogschieten

De bovenbouw van De Wielerbaan had nog een kampactiviteit te goed; boogschieten. Afgelopen donderdag mochten de groepen om de beurt naar het veld (overkant van de weg) voor deze activiteit. De organisatie; Buffel, waarbij wij met kamp ook al bij mochten klimmen. Dat was op de hoogste mobiele klimwand van Nederland!
De kinderen kregen ook nu, eerst instructie hoe je de pijl op de boog moest leggen. Met 2 vingers aan het draad trekken. Je elleboog ver omhoog doen en langs de pijl kijken. In rijen van 5 stelden ze zich op met de zelfde lengtes, dit ivm de grootte van de boog. Ook werden de linkshandigen bij elkaar gezet. Na eerst goed geschoten te hebben en Frederique als eerste van de klas in de roos schoot, werden we verrast met een spel.

Het boogschietspel!
De buffels vermoedden dat we binnenkort vakantie zouden krijgen… en hadden spelregels voor de boogschieters bedacht. Net naar gelang je geschoten had bepaalde de eerste pijl “hoe”je ergens heen ging. De tweede pijl “met wie”je op reis ging en de derde pijl bepaalde je “bestemming”.
dat varieerde van; kruipend,fiets,motor,sportauto raket. De reis ging je dan maken met: de Buffels, Donald Ducks, juf, de koning, Ronaldo. En de bestemmingen waren: thuis, FC Twente, Slagharen, Hawa� of Disneyland. Dit maakte het boogschieten nog leuker dan het al was. Het uur vloog voorbij!
Buffels Bedankt!

© Copyright - De Wielerbaan | Designed by TesoDesign